VegDog Senior No1 Vegansk Hundefoder Vådfoder

Banebrydende veganske produkter til hunde. Foderet er spækket med næringsrige ingredienser og lækre grøntsager, nøje afmålt for at sikre den optimale næringsværdi for hunden udelukkende ved brug af veganske ingredienser. Rig på fibre, antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Brug VegDogs produkter som et fuldfoder eller som et lækkert, sundt og anderledes supplement til den daglige kost - Din hund og vores jordklode vil elske dig for for at vælge dette grønne alternativ. Selvom hunden er en kødspiser så får den al den protein og næring den har brug for, blot fra plantebaserede iingredienser.

Denne variant er lavet med kartofler, lupin, ærter, zucchini og chiafrø. Særligt velegnet til ældre hunde, men som supplement kan den spises af hunde i alle aldre.

Produktet er fri for korn og soyaprotein, animalsk protein, kunstige farve- og smagsstoffer, samt konserveringsmidler. Tilsat omega 3 & 6 fedtsyrer til at understøtte en sund og smuk pels. Beriget med B12, taurin og carnithin for at understøtte sund hjertefunktion og optimalt stofskifte.

14,5% kartoffel, hirse, ærteprotein 3% zucchini, gulerod 3% ærter og linser 3% lupinprotein og solsikkekerner, mineralstoffer, solsikkeolie, 0,5% chiafrø, ølgær, havalger, ginkgo biloba, brændenælle, kamille og salvie

Protein: 6,2% / Råfedt: 3,8% / Fibrer: 1,0% % / Råaske: 1,6% / Væske: 75,8%

Varen er produceret i Tyskland og varen er mærket og godkendt af European Vegetarian Union. 400 gr/ds. 

35,00 kr.