VegDog Green Crunch Vegansk Hundefoder 2 kg

Banebrydende veganske produkter til hunde. Foderet er spækket med næringsrige ingredienser og lækre grøntsager, nøje afmålt for at sikre den optimale næringsværdi for hunden udelukkende ved brug af veganske ingredienser. Rig på fibre, antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Brug VegDogs produkter som et fuldfoder eller som et lækkert, sundt og anderledes supplement til den daglige kost - Din hund og vores jordklode vil elske dig for for at vælge dette grønne alternativ. Selvom hunden er en kødspiser så får den al den protein og næring den har brug for, blot fra plantebaserede ingredienser.

Tørfoderet Green Crunch fra VegDog er baseret på sweet potatoes (søde kartofler), linser, ærter, havalger og blåbær.

Indeholder ikke kornprodukter, gluten, soja eller animalsk ingredienser af nogen art. Fremstillet uden brug af smags- og farvestoffer, kunstige farve- og konserveringsmidler. Den milde og alternative formel indeholder ikke nogle af de mest almindelige hunde allergener. Beriget med omega 3 & 6 fedtsyrer for at understøtte en sund, stærk og glansfuld pels.

Ingredienser: 29% linser, 28% ærter, 16,9% søde kartofler, ærteprotein, rapsolie, johannesbrød, solsikkeolie, hørfrø, mineraler, hydroliseret ølgær, gulerødder, blåbær, græskar og havalger.

Protein: 23,7% / Fedtindhold: 9,2 / Fibre: 2,8% / Råaske: 4,5% / Fugtighed: 8,6% / Calcium / Vitaminer


165,00 kr.