VegDog Adult Vegansk Hundefoder Vådfoder

Banebrydende veganske produkter til hunde. Foderet er spækket med næringsrige ingredienser og lækre grøntsager, nøje afmålt for at sikre den optimale næringsværdi for hunden udelukkende ved brug af veganske ingredienser. Rig på fibre, antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Brug VegDogs produkter som et fuldfoder eller som et lækkert, sundt og anderledes supplement til den daglige kost - Din hund og vores jordklode vil elske dig for for at vælge dette grønne alternativ. Selvom hunden er en kødspiser så får den al den protein og næring den har brug for, blot fra plantebaserede ingredienser.

Denne variant er lavet med ærter havreflager, broccoli og hørfrø. Særligt velegnet til voksne hunde med almindeligt aktivitetsniveau. Anvendes foderet som supplement, kan den spises af alle hunde i alle aldre.

Produktet er fri for soyaprotein, animalsk protein, kunstige farve- og smagsstoffer, samt konserveringsmidler. Tilsat omega 3 & 6 fedtsyrer til at understøtte en sund og smuk pels. Beriget med B12, taurin og carnithin for at understøtte sund hjertefunktion og optimalt stofskifte.

13,0% kartofler, 7,0% havreflager, ærteprotein, 7,0% broccoli, rapsolie, lupin, mineralstoffer 3% ærter, solsikkekerner, 1,8% hørfrø, havalger, urter og ølgær.

Protein: 6,40% / Råfedt: 4,0% / Fibrer: 1,6% / Råaske: 0,5% / Væske: 75,0%

Varen er produceret i Tyskland og varen er mærket og godkendt af European Vegetarian Union. 200 gr/pk.

24,00 kr.