Paikka Recovery Regnfrakke Camo

Denne smarte hundefrakke er 100% vandtæt som regnjakke. Lavet af et varmereflekternde materiale, som gør at hunden kan holde varmen. Både om vinteren, men også på regnfuldfulde og fugtige dage i løbet af året. Hunde jakken er i et smart og lavet i et sikkerhedsskabende ydermateriale - DER LYSER I MØRKE! når lygters skær falder på hundejakken vil den lyse op i mørket, så trafikanter kan se jer tydeligt i mørket og trafikken. 

Inderforet er lavet i et helt specielt uldmix, som reflekterer varmen (FIR- Far Infrared).  Hele jakken er som helhed lækre tynde materialler, der giver god komfort. Paikka jakken er nem at påføre hunden - den har mange indstillingsmuligheder, så den kommer til at sidde helt perfekt. Den kan tilpasses i hals, om livet og der er stroper til bagben. så den sidder helt tæt. I ryggen er vandtæt lynlås til sele og halsbånd.


Frakken har en tynd foring af uldmiks, og den har en varmereflekterende membran (FIR - Far Infrared). Så selvom den føles tynd og let for hunden, så er der stadig god varme i hundefrakken. Uldet har naturlige fugttransportende og antibakterielle egenskaber, der giver god komfort til din hund. 

Vælg en variant:

Pris fra 679,00 kr.