Nocat Studio VAND Luksus shampoo og balsamspray til Hunde 2x100ml.

Nocat Studio shampoo og balsam indeholdende 100 ml i hver produkt.
Nocat studio har netop sendt den nyeste duft Vand i handlen. Denne variant sælges i en 100 ml udgave, der netop lanceret - endnu en super lækker variant af højeste kvalitet. Det er vigtigt for Nocat at deres produkter er af højeste kvalitet, bæredygtigt, lækker duft, der helst skal ende med krammegaranti!
Nocat Vand indeholder parfume, men er helt fri for de 26 deklarerbare allergifremkaldende dufte. Nocat er helt ideel til alle hunde ejere, som vil deres hund det bedste. Super god shampo, der er nem at fordele i pelsen - balsamen er en spray balsam, der også fungere som dematter (filter opløser). Derude over kan balsamen også bruges som en tørshampo, hvis din hund blot skal friskes op - og det er meget nemt at bruge. Nocat Vand er Vegansk og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Emballagen er lavet i genanvendelige materialer. En virkelig god størrelse - som gave, til sommerhuset eller med på farten.

Indhold: Aloe Barbadenis Leaf Extract*, Aqua. MIPA Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Octadecyl Di-t-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Lauric Acid, Parfum, Sodium Hydroxide * from organic agriculture Nat% 91, ECO% 72.

Serien er fri for de 26 deklarerbare allergifremkaldende dufte, der forårsager de kraftigste allergiske reaktioner, og som EU anbefaler at undgå.

295,00 kr.