Hundetegn Hjerte Sølv

ONLINEPRIS!

Sølvbelagt hundetegn med super flot finish. Prisen inkluderer gravering på begge sider samt vedhæng. Når teksten graveres på tegnet bliver bogstaver og tal sølvfarvede da det lakerede farvelag graveres bort. Dette giver et tydeligt og meget letlæseligt resultat.

Hundetegn (hjerte lille) måler: 2,5 x 2,5 cm

Ved betalingsmodulet i webshoppen kan du skriv den ønskede tekst i kommentarfeltet - Se nedenstående eksempel:

Side 1: Iben / 53508541 (hundens navn og telefonnummer)

Side 2: Ibens Hundehus, Grenåvej 745G, 8541 Skødstrup (ejers navn og adresse)

Der kan stå op til tre linjer på hver side, men jo flere tegn og informationer du tilføjer, jo mindre vil skriften blive da graveringsmaskinen selv tilpasser skrift størrelsen ud fra mængden af tegn. Vi anbefaler at du på den ene side eksempelvis skriver hundens navn og telefonnummer (max to numre) og på den anden side skriver ejers navn og adresse (vejnavn, postnummer og by). På den måde er du sikker på at dit hundetegn opfylder alle kriterier for det lovpligtige hundetegn.

Vidste du, at i følge dansk lovgivning, så skal alle hunde over fire måneder bære hundetegn? Følgende står i den danske hundelov:

"§1 Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse" og "§12 Med bøde straffes den, der overtræder §1". 

OBS! Såfremt ordren ikke indeholder andre varer end et (eller flere) hundetegn, så sender vi ordren direkte hjem til din privatadresse med postnord. Forventet leveringstid ca. 4-5 dage.

Vælg en variant:

60,00 kr. 120,00 kr.