Hundetegn Kødben Med Sten

ONLINEPRIS!

Sølv- eller guldbelagt hundetegn med similisten og super flot finish. Prisen inkluderer gravering på begge sider samt vedhæng. Når teksten graveres på tegnet bliver bogstaver og tal graveret ned i den blanke overflade, derved opnås et tydeligt og meget letlæseligt resultat.

Hundetegnet (ben, lille) måler: 3 x 2 cm

Ved betalingsmodulet i webshoppen kan du skriv den ønskede tekst i kommentarfeltet. Bemærk at der på forsiden af hundetegn med sten kun er plads til en linje - F.eks. Hundens navn. Se nedenstående eksempel:

Side 1: Iben (hundens navn)

Side 2: 53508541, Grenåvej 745G, 8541 Skødstrup (telefonnummer og adresse)

Der kan stå op til tre linjer på bagsiden, men jo flere tegn og informationer du tilføjer, jo mindre vil skriften blive da graveringsmaskinen selv tilpasser skrift størrelsen ud fra mængden af tegn.

Vidste du, at i følge dansk lovgivning, så skal alle hunde over fire måneder bære hundetegn? Følgende står i den danske hundelov:

"§1 Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse" og "§12 Med bøde straffes den, der overtræder §1". 

OBS! Såfremt ordren ikke indeholder andre varer end et (eller flere) hundetegn, så sender vi ordren direkte hjem til din privatadresse med postnord. Forventet leveringstid ca. 4-5 dage.

Vælg en variant:

80,00 kr. 150,00 kr.