51DN Adventure Vinterjakke Mørkegrøn

Sæsonens måske smarteste vinterfrakke til hunde. Adventurefrakken fra 51 Degrees North er en super lækker hundefrakke med vind og vandafvisende yderside, en varm foring og et superblødt inderfoer. Jakkerne er forsynet med refleksbånd for øget sikkerhed og synligheden i trafikken i de mørke vinter/efterårsmåneder. Frakkerne er designet som en "step-in" frakke og samles på ryggen med trykknapper og lynlås for nem montering uden at frakken skal trækkes henover hovedet - Det er der nemlig mange hunde der ikke bryder sig om. Jakkerne findes i mange størrelser så du kan finde den helt rigtige størrelse til din hund. Jakken har elastisk ripkant bagtil der holder jakken på plads og modvirker at det blæser op under frakken.

Adventure jakken findes i tre smarte farver og i otte forskellige størrelser fra 24 til 44 cm. Mål din hund fra halsbånd til haleror for at finde den rigtige størrelse.

Med en 51DN Adventure frakke skal du være forberedt på at andre hundeejere vil sende jer misundelige blikke på vejen - De er simpelthen så smarte!

Vælg en variant:

Pris fra 345,00 kr.