Klippekursus

Klippekursus

Har du selv lyst til at lære at klippe din hund og pleje dens pels på den helt rigtige måde? Ibens Hundehus tilbyder klippekursus hvor vi sammen gennemgår alle punkter. Vi viser hvordan du skal bære dig ad og du får selv lov at prøve det forskellige udstyr der er i salonen.

På kurset gennemgår vi bl.a.

  • Håndtering af hunden på trimmebordet.
  • Pelstype og behov.
  • Klippestil, hvad egner sig bedst.
  • Valg af udsyr og redskaber.
  • Klipning / trimning.

Klippekursus foregår normaltvist i salonen udenfor den almindelige åbningstid. Efter ønske kommer jeg også gerne hjem til jer, imod tillæg, og underviser i hundens mere vante rammer. Dette er dog ikke nødvendigvis altid en fordel, da hunden derhjemme ofte er mere vagtsom og på "hjemmebane" hvilket kan distrahere hunden og dens naturlige agtpågivenhed overfor sit hjem og sine mennesker.

Maksimalt to deltagere, fra samme husstand, kan deltage ad gangen. Prisen er 2000 kr. Plus evt. tillæg for vask, negleklip, øre- og øjerens eller hvad du/I føler at I har brug for. Det foregår på hundens og på jeres præmisser og tit udvikler det sig til en lang og god snak, om det der kan binde de fleste mennesker sammen - Nemlig hunde.

Klippekursus kan ikke bestilles online da kalenderen er bundet op på salonens sædvanelige åbningstider. Derfor bedes du fremsende dit ønske via mail til info@ibenshundehus.dk så kontakter vi dig for nærmere aftale om tid og sted.