Handelsbetingelser

Herunder kan du læse vores handelsbetingelser og persondatapolitik ifbm. køb på webshoppen.


Sådan handler du:

Læg varerne i kurven. Vælg bestillingsmetode og udfyld kontaktoplysninger, leveringsinformationer og leveringsform og vælg betalingsmetode. Du modtager en ordrebekræftelse til den e-mailadresse du har oplyst, så snart du har bestilt og betalt dit køb. Alle henvendelser omkring ordrer bedes fremsendt på mail til info@ibenshundehus.dk. Når ordren er afgivet på www.ibenshundehus.dk accepteres de gældende handelsvilkår og køber garanterer, at alle de angivede oplysninger, er korrekte.

Betaling:

Betaling kan foretages med de fleste gængse betalingskort, som eksempelvis: Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro og Visa Elektron,

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner inklusiv 25% moms.

Vi tager ikke nogle gebyrer ifbm. Korttransaktioner.

Fragt:

Under bestilling af varer, før betaling, vælges leveringsmetode. Det er muligt at vælge levering til pakkeshop eller hjemmelevering.

Vi leverer udelukkende til adresser Danmark. Vi tilbyder levering til pakkeshop fra 39 kr. og hjemmelevering på privatadresse fra 59 kr.

Vi sender FRAGTFRIT ved køb over 500 kr. Ved fragtfrie forsendelse er der udelukkende tale om levering til pakkeshop og ikke til private adresser/husstande.

Hvis du ikke er hjemme ved levering, vil pakken blive stillet. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i en carport, under halvtag eller lignende. Varer der stilles uden kvittering, er for modtagers eget ansvar og risiko.

Levering til pakkeshop:

Levering til pakkeshops koster 39 kr. Ordrer som har en samlet vægt på over 19 kg kan ikke leveres til en pakkeshop. Alternativt kan vælges en hjemmelevering til 59 kr.

Hjemmelevering:

Hjemmelevering koster 59 kr. pr. pakke. Vores pakker har en maks. vægt på 29 kg. pr. pakke. Såfremt din ordre har en højere totalvægt end 29 kg, vil din ordre blive pakket i to eller flere pakker (afhængig af den samlede vægt). Hjemmelevering af en ordre på 36 kg. vil eksempelvis koste 118 kr idet ordren vil blive fordelt i to pakker. 

Levering og leveringstid:

Vi har en målsætning om at afsende alle ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage. Ved levering til Bornholm og ikke-brofaste øer, må der påregnes 1 ekstra leveringsdag.

Såfremt kunden selv vælger, at der må ske levering ved at stille varen på ejendommens grund, selvom ingen er hjemme, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed efter levering.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, og du ikke er hjemme til at tage imod varen, kan vi ikke sikre levering. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Vi anbefaler kunden altid at undersøge varen ved levering. 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.Fristen indebærer, at du senest 14 dage fra modtagelsen, skriftligt har tilkendegivet at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@ibenshundehus.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet blot ved at nægte at modtage varen.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk dog at følgende produkter ikke kan returneres:

Returnering
Når du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Bemærk at følgende produkter ikke kan returneres:

  • Hunde/Kattetegn med indgravering, medmindre der er tale om fejl i graveringen fra vores side.

Varens stand, når du sender den retur:
Som udgangspunkt er det kun ubrugte varer og varer i original emballage kan returnesres som fortrydelseskøb. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, vil det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Herunder også vareophæng, mærker og stregoder.Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for og refunderer det resterende beløb. Beløbet tilbageføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholder udbetalingen indtil vi har modtaget varen fysisk.

Returvarer sendes til:
Ibens Hundehus

Grenåvej 745G

8541 Skødstrup

OBS! Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Returvarer kan afleveres på hverdage i mellem kl. 09:00 og kl. 17:00

Reklamationsret:

Når du handler hos os, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret i henhold til købelovens regler og bestemmelser for varekøb.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Undtaget reklamationsretten: Almindelig brugsslidtage, bid/kradseskader eller forkert/uhensigtsmæssig brug af varen.

Særligt vedr. Hundelegetøj, hundeliner og hundesenge:

Vi gør opmærksom på at alt udstyr til dyr, kan gå i stykker hvis dyret bider i det. Kæledyr bør holdes under opsyn, mens de leger med legetøjet. Tag altid ødelagte effekter væk fra dyret og kasser det.

Særligt vedr. Naturlige produkter:

Naturlige produkter kan variere ud fra billedet, da disse som navnet antyder er lavet af naturlige materialer som fx. træ. Dette gør de har naturens form og kan variere fra billedet i udseende og størrelse.Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) returfragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Ibens Hundehus

Grenåvej 745G

8541 Skødstrup

OBS! Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Dette gælder feks. Post Nord, GLS, eller en leverandør hvis varen kommer direkte fra dem. Personoplysningerne registreres hos Ibens Hundehus og opbevares maksimalt i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige hos www.ibenshundehus.dk er Peter H. Christensen.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ibenshundehus.dk

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@ibenshundehus.dk - Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, som begge parter kan acceptere, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Handelsbetingelserne for Ibens Hundehus er senest opdateret d. 01. 03. 2022