Negleklip

"Drop-In" negleklip

Negleklip uden tidsbestilling - Der er næsten altid mulighed for at få foretaget negleklip uden tidsbestilling i butikkens almindelige åbningstid. Vil du være på den sikre side, er du velkommen til at ringe til os først, for at tjekke om det er muligt den pågældende dag.

Negleklip uden tidsbestilling pris: 145,-

Hvis hundens negle bliver for lange, kan det medføre at hunden ikke står korrekt på sine ben og poter. På sigt kan det give problemer, både i form af smerte, men det kan også give ledproblemer, fordi hunden ikke støtter korrekt og optimalt på sine ben og poter. Utrimmede negle øger desuden risikoen for at neglen kan flække eller at de kan sætte sig fast i underlaget (imellem fliser, riste o.lign.) og i værste fald blive rykket af, hvilket er særdeles smertefuldt for hunden. En anden problemstilling ved at lade neglene vokse sig for lange, er at nerven og blodårerne vokser med ud, hvilket bevirker at man ikke kan klippe neglen tilbage til sin korrekte længde. Hundens negle bør ikke røre ved jorden når hunden står helt almindeligt på jorden/gulvet. Rører neglene ved underlaget, så er de blevet for lange. Hvis din hund ikke, på naturlig vis, selv kan holde sine negle nede, er det nødvendigt at få dem klippet med jævne mellemrum.

Neglen består af nogle meget hårde hornlag, som vokser konstant. Inde under hornlaget sidder det som kaldes "nerven". Denne består både af nervevæv og blodkar. Længere inde i neglen sidder en meget lille knogle, som kaldes "klobenet". Nogle negle er lyse og her kan man godt ane nerven igennem hornlaget. Andre er helt sorte og her skal man være noget mere forsigtig når man klipper hundens negle.

Man kan godt selv lære hvordan man griber det an og træne det med sin hund. Men de fleste hundeejere er ikke så begejstrede for det, da man helt naturligt, er bange for at gøre noget forkert og give sin bedste ven en ubehagelig oplevelse. 

Vi klipper ikke negle på hunde som bider ud efter neglesaksen. Hvis din hund er meget bange for at få klippet negle, så er det en opgave for dyrlægen. Vi har et godt tag på hunde, men vi tager ikke nogen chancer, hvad angår bid og uheld.

Vi kan desuden også være behjælpelige med at få klippet negle på andre husdyr som eksempelvis kaniner og marsvin - Negleklip på smådyr koster 75,00 kr.