Online booking


Book tid til din hund her

Din hund vil elske dig for det - Tryk på knappen herunder og vælg den dato og tidspunkt som passer dig bedst. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i salonen!


Populære valg

Bamseklip og Hvalpeklip.

To af de mest populære klipninger hos Ibens Hundehus, er vores "Bamseklip" og vores "Hvalpeklip". Læs mere om disse to klippetyper og find ud af hvilken én der passer bedst til netop din hund.

Fælles for de to klipninger er bl.a. at de egner sig særligt godt til mange af de populære og lidt mindre hunderacer som f.eks. Shih Tzu, Coton De Tulear (bomuldshund), Bichon Havanais, Malteser og andre lignende hunderacer.

Bamseklip: Kortklippet krop, lidt mere længde og fylde på ben, hoved og hale. Pelsen er efter klipningen meget nem at holde ved lige, men den er som sagt ret kortklippet på kroppen. Udtrykket med de små kortklippede ører og det fine runde ansigt har givet denne klipning sit populære navn "Bamseklip"

Hvalpeklip: Mellemlang klipning på kroppen. Næsten samme hårlængde på hele hunden. Giver et rigtig fint og et lidt mere "fluffy" udtryk. De små runde "bamsepoter" og det fine runde ansigt giver hunden sit lidt hvalpede look tilbage, deraf navnet "Hvalpeklip".

Vi rådgiver dig naturligvis gerne omkring hvilken klipning der passer bedst til dig og din hund.

Læs venligst vores afbestillingspolitik.